Компанія CHIGO успішно провела конференцію Global Distributor 2018

конференція

Що може прийти на Вашу думку говорячи про Балі? Це буде сонячна погода, золотий пляж, блакитна морська вода, чи затишок і спокій?

Острів, що розташований на 8 градусів південної широти, може похизуватися не тільки чистими пляжами, синім морем, тропічним сонцем, але й мальовничими пейзажами, лісами, преріями та порогами в ярах, що відрізняються від інших у Південно-Східній Азії. Найкращим способом насолодитися красою Балі можна бродячи по романтичному пляжу та спостерігаючи за заходом сонця.

Але це ще не всі сюрпризи. Кажуть, що "географічна відстань ніколи не відрізняє тих, хто поділяє спільні ідеали".  3-го листопада 2018 року на Балі пройшла Глобальна дистриб'юторська конференція Chigo з темою “Hands together Progress tomorrow” ("Руки разом, Прогрес завтра"). Учасниками конференції були понад 300 зарубіжних агентів та дилерів Chigo з Європи, Америки, Центральної Азії, Південної Східної Азії, Австралії та інших регіонів та країн. Це вдруге, коли Chigo проводить Глобальну Конференцію Дистриб'юторів за кордоном після конференції 2017 року, яка проходила в Дубаї. Вся серія експортованого обладнання Chigo була представлена на чотирьох модулях у виставковому залі. Всі закордонні друзі були вражені продукцією бренду Chigo — лідера серед кондиціонерів високого класу. 

На конференції голова правління та президент компанії Chigo Group Лі Сінгао зосередив свою промову на тому, як покращити конкурентоспроможність Chigo на закордонному ринку та де поширити стратегічну співпрацю. Лі Сінгао також наголошував на таких елементах роботи, як: "постачання, технології, якість та економічна конкурентоспроможність". Також були представлені стратегічний план закордонного маркетингу, міжнародна стратегія бренду та стратегічний план продукту.

"Цього разу ми хотіли б показати нашим глобальним партнерам результативні способи розширення ринку, наші зусилля в керуванні брендом, наші найсучасніші продукти й основні технології та наш чемпіонський дух" — заявив Лі Сінгао.

На сьогодні, торгова марка "Chigo" зареєстрована в більш ніж 150 країнах світу. Бренд "Chigo" займає великі частки ринку на Близькому Сході, Південно-Східній Азії, Центральній Азії, Західній Азії, Західній Африці та Східній Європі. Опираючись на відмінну якість та провідні світові технології, бренд Chigo отримав велику довіру міжнародних клієнтів. В майбутньому, розширюючи глобальне партнерство компанія Chigo може стати лідируючим представником "Made in China " у світі.

конференція

конференція