Chigo представив систему VRF Chigo HVAC на семінарі в Crowne Plaza Hotel в Маскаті

12 листопада було представлена ​​система VRF Chigo HVAC на семінарі в Crowne Plaza Hotel в Маскаті, Оман. Виставку відвідали більше 100 учасників, серед яких були агенти і дистриб'ютори Chigo HVAC Oman, місцеві підрядники та професійні консультанти. На семінарі розповіли про CMV-X + VRF і новому CMV-Mini VRF. Виступ доповідачів залишило сильне враження на учасників семінару.

 

На зустрічі міністр торгівлі Західної Азії Сінді Ву представив детальну інформацію про компанію, щоб клієнти мали чіткіше уявлення про наш бренд, довіряли і хотіли співпрацювати.

 

Зак Танг, інженер департаменту технічної підтримки компанії Chigo, розповів про нові VRF продукти компанії.

Повний інвертор VRF CMV Х +, модернізована серія VRF CMV Х. Система використовує компресор EVI для того, щоб поліпшити свою ефективність роботи на опалення в низькотемпературної навколишньому середовищу. Забезпечує експлуатацію при температурах до -30 ° C, на опалення до -15 ° C без втрати продуктивності. У той же час, блок може ефективно охолоджувати в високотемпературної навколишньому середовищу до +55 ° C. Нові блоки CMV-Mini VRF виконані в трьох типорозмірах, мають новий стильний бионический дизайн, значно покращена аеродинаміка, яка забезпечує рівномірний вихід повітря. Використовуються нові конденсатори з поліпшеними характеристиками тепловіддачі на 20%, рівень шуму знижений на 5dB.

 

Успіх семінару позитивно вплине на зростання продажів на Близькому Сході. Завдяки семінару дистриб'ютори краще ознайомилися з новими продуктами та технологіями компанії, а ми зможемо прислухатися до цінних відгуками і створити нові ідеї для майбутніх розробок продукту.