Від CHIGO до GCHV: як улюблений бренд кондиціонерів змінив назву.

Giwee міжнародний постачальник систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря під брендом GCHV з 11-річним стажем, що належить Carrier Global Corporation. Зараз у складі компанії Carrier Global Corporation працюють дочірні підприємства, такі як Guangdong Carrier Heating, Ventilation & Air Conditioning Company Limited, Guangdong Giwee Technology Co, Ltd та Guangdong Giwee Electronic Commerce Co, Ltd.

У 2021 році компанія Carrier Global Corporation уклала угоду про придбання компанії Guangdong Giwee Group (Giwee Group) та її дочірніх підприємств, включаючи Guangdong Chigo Heating & Ventilation Equipment Co. (GCHV Global).

Сучасний виробничий центр Giwee розташований у Гуандуні, Китай, на площі понад 120 000 квадратних метрів, включаючи 17 передових виробничих ліній. Компанія також інвестувала понад 200 мільйонів юанів у центр досліджень і розробок, де працює 28 лабораторій. У 2018 році Giwee отримала сертифікат Китайської національної служби акредитації з оцінки відповідності (CNAS), а також сертифікати від INTERTEK Group Plc (ETL) та Китайського національного інституту стандартизації.

Компанія Carrier має довгу історію успіху, яка почалася у 1902 році з винайдення першого в світі кондиціонера повітря Віллісом Керрієром. За роки свого існування Carrier стала однією з найбільших промислових груп у США, з понад 200 000 працівників і філіями у 180 країнах.

Перший у світі кондиціонер, що використовує холодоагент, який не шкодить озоновому шару, був випущений під маркою Carrier.

Кондиціонери Carrier використовуються в таких визначних спорудах, як  Білий дім, Сикстинська Капела, а також у Королівському оперному театрі в Мадриді та інших будівлях по всьому світу.

Кожен восьмий вироблений кондиціонер у світі Carrier.