Негативний кисневий іонний кондиціонер - нова серія продуктів Smart King 5

Користування кондиціонерами зростає, а разом з ним і споживчий попит. Якщо раніше споживачів цікавила температура, швидкість вітру і т. Д., То зараз велике значення має комфорт і здоров'я. Сучасні люди все більше усвідомлюють важливість здоров'я для якості життя. Зіткнувшись зі зростаючою проблемою забруднення повітря, люди, що живуть в місті, бажають кожен день дихати свіжим повітрям.

 

5 вересня, Chigo випустив кондиціонер, який був створений за трьома принципами «розум + свіжість + здоров'я». Негативний кисневий іонний кондиціонер - нова серія продуктів Smart King 5. На додаток до інтелектуальної функції голосового управління, п'яте покоління Zhigao Intelligent King випустив кондиціонер з негативними кисневими іонами з високою ефективністю, дозволяючи користувачам насолоджуватися свіжим киснем лісових негативних іонів кисню у себе вдома.

 

Негативні іони кисню відомі як «повітряні вітаміни» і є важливим показником для оцінки якості навколишнього середовища і повітря. Чим більше концентрація негативних іонів кисню, тим корисніше для здоров'я людини. Протягом багатьох років бренд Chigo вивчав і використовував новітні технології розробки захисних матеріалів з негативною кисневої кислотою і успішно застосував їх до 5-го покоління інтелектуального короля Zhigao. Завдяки «новому» досвіду 5-го покоління Smart King користувачі можуть пом'якшити втому після інтенсивної роботи і відчувати себе комфортно.

 

Нові покоління Chigo 520, 205, 203 і 93 нових моделей Chigo засновані на основних функціях інтелектуальної настройки хмар і інтелектуальної хмарної діагностики попередніх 4 поколінь продуктів King. Нові моделі створені на основі трьох принципів «Smart + Fresh + Health». Серед них найбільш важлива концепція «свіжості», яка відповідає темі конференції «Нехай повітря буде більш свіжим».