Значущі події Chigo 2018 року

Chigo весь попередній рік освоював нові технології, реалізовував стратегію «глобалізації», проводив локалізовану маркетингову рекламу, брав участь в різних виставках і форумах, де демонстрував свою інноваційну продукцію. Завдяки цьому Chigo став впізнаваним і популярним брендом серед покупців, кількість дистриб'юторів значно зросла. Давайте разом пригадаємо важливі і пам'ятні події Chigo 2018 року.

Січень

Chigo брав участь в Лаоській дистриб'юторській конференції, яка проходила в столиці Лаосу в готелі Vientiane Mekong Riverside. На конференції були присутні 300 представників дистриб'юторів Chigo.

Лютий

 

Chigo брав участь в таких заходах, як Myanmar MATA Aircon H.A. Expo, Мир клімату 2018, MCE і IHA.

Березень

 

На 29 березня доходи Chigo становили 10.7465 більйонів юанів. За 2018 рік доходи бренду виросли на 15,4%.

Квітень

 

19 квітня 2018 року Chigo брав участь в інноваційному форумі «Made in China» в Great Hall of the People в Пекіні, який відвідали кращі китайські економісти і корпоративні гіганти, переможці Оскара і інші персони, кращі в своїй діяльності.

Травень

 

Chigo став учасником першої дистриб'юторської конференції китайських брендів в м. Пномпень, Камбоджа. Виставку відвідали більше 100 дистриб'юторів зі всієї Камбоджі.

Продукція Chigo була представлена на USA National Hardware Show і Aqua-Therm.

Червень

 

 

6 червня Chigo брав участь у триденній виставці FRIGAIR в Південній Африці. Відвідувачі ознайомилися з широким асортиментом продукції Chigo, а саме з чиллером, повітряною завісою, настінним, мобільним і віконним кондиціонерами.

Липня

 

World Brand Lab назвав 500 найдорожчих брендів Китаю 2018 року. Chigo зайняв 238 місце в списку і був оцінений в 20. 076 млрд. Юанів, що на 21% більше, ніж його ціна в 2017 році.

12 червня на гоночній трасі в Кентуккі гоночний автомобіль NASCAR, спонсорований Chigо, з'явився в конкурсі Camping World Truck Series. Це вже другий раз, коли Chigо спонсорував NASCAR.

Серпень

 

 

Завдяки передовим технологіям і точному розумінню потреб покупців, компанія Chigo була названа лідером технології Core Smart Cloud, а її Smart King став володарем Smart Star індустрії кондиціонування повітря в 2018-2019 роках.

Вересень

 

Українські дилери відвідали штаб-квартиру Chigo в м Фошань. Учасники конференції обговорювали план співпраці на майбутній 2019 рік.

Жовтень

 

Chigo взяв участь на 12 Кантонському ярмарку. Стенд Chigo відвідали багато керівників китайського уряду.

16-го жовтня в м Гуанчжоу, Китай, Chigo представив свою продукцію на великому заході «The Smart Innovation - Smart Era 2019», яке відвідали більше, ніж 500 глобальних дистриб'юторів з 100 країн.

Листопад

 

Великомасштабна серія інтерв'ю, присвячена 40-річчю реформи і відкриття провінції Гуандун, офіційно стартувала в Chigo. Десятки міжнародних ЗМІ з Великобританії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Португалії та Індії відвідали цей захід.

29 листопада на виставці холодильного обладнання HVACR в м Пасай, Філіппіни, Chigo представив відвідувачам спліт системи, віконні і мобільні кондиціонери.

Грудень

 

Chigo дебютував на виставках Foshan Household Essentials, які були відкриті в Дар-ес-Саламі, Танзанії і Йоганнесбурзі, Південна Африка.

Chigo спонсорував змагання «Ghana Challenge 2018», присвячені рівності африканських народів.