Chigo представив серію Residential Multisplit на AHR Expo

З 14 по 16 січня пройшла AHR EXPO - масштабна виставка продукції HVACR в Атланті, США. CHIGO представив віконний і мобільний кондиціонери, які популярні серед користувачів в Північній Америці. Продемонстрував енергозберігаючий побутовий кондиціонер серії Residential Multisplit, який може забезпечити роботу трьох внутрішніх блоків за допомогою одного зовнішнього блоку.

 

Серія Residential Multisplit оснащена функцією Wi-Fi. Сполучна труба останньої моделі може досягати 30 метрів з перепадом висоти до 20 метрів. Зовнішній блок ефективно забезпечує роботу трьох внутрішніх кондиціонерів. Завдяки цьому покупець економить на установці кондиціонера і використовує менше простору для монтажу.

 

CHIGO часто бере участь у відомих виставках на американському ринку, таких як AHR, IHA і National Hardware Show, що дозволяє споживачам оцінити переваги обладнання CHIGO. Завдяки локалізованій маркетинговій рекламі, наприклад, спонсорування найгарячіших автомобільних гонок NASCAR, реклама на Нью-Йорк Таймс-сквер та інше, популярність бренду CHIGO зростає з кожним днем.