Зустрічайте Chigo по всьому світу

Chigo в світі

1. CHIGO в Саудівській Аравії

Мов той оазис у пустелі, що є рятівним острівком прохолоди та свіжості, кондиціонер CHIGO відіграє важливу роль у житті Саудівської Аравії. Продукцію CHIGO та зображення Джекі Чана можна побачити скрізь. За словами представників, CHIGO тепер став широко відомим китайським брендом кліматичної техніки в Саудівській Аравії. Крім того, завдяки зусиллям місцевих агентів, наприклад, оновлюючи останні новини та інформацію про продукцію CHIGO у популярних соціальних мережах, бренд CHIGO стає все більш популярним.

2. CHIGO в Мавританії

В Мавританії CHIGO зберігає частку ринку кліматичної техніки майже на 28%, що робить його одним з найвпливовіших китайських брендів на місцевому рівні. Ви можете побачити ЧІГО СС не тільки в Центральному університеті чи в BMI Bank,  а також в президентському палаці. 

3. CHIGO в Італії

Італія, як найбільший в Європі ринок кліматичної техніки, володіє ринковою потужністю понад 800 000 комплектів. З 2016 року місцевий представник CHIGO успішно виграв замовлення від двох великих професійних супермаркетів в Італії на 2 роки співпраці. Більше того, окремий простір в супермаркеті був звільнений саме для демонстрації продуктів CHIGO.

4. CHIGO в Іспанії

За словами іспанського представника, на новоприбулі кондиціонері CHIGO настільки великий попит, що вони не будуть показані на продаж в магазині, тому що були замовлені ще під час морського перевезення. Щоб задовольнити потреби замовлень від своїх клієнтів, іспанські представники навіть взяли в оренду один з чотирьох основних складських приміщень в Іспанії, який загальною площею 14 000 м2 і оснащений 5 позиціями для завантаження та розвантаження. 

5. CHIGO в Киргизстані

Вулиці Киргизстану виглядали трохи безлюдно і самотньо цього спекотного літа, але ви могли побачити червоний логотип CHIGO серед численних будинків повільно прогулюючись вулицями.  Продукцію CHIGO можна зустріти повсюди, а місцеве населення розповідає, що рятується її прохолодою і комфортом.