CHIGO на AquaTherm 2019

З 14 по 17 травня пройшла 21-а Міжнародна виставка енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки і басейнів.

 

"Акватерм Київ" - унікальне чітко сегментована галузева подія для всієї Східно-Європейської HVAC індустрії, на якій представлено інноваційні системні рішення для кожного сектора.

 

Компанія AERAS, вже традиційно, представила всесвітньо відомий бренд CHIGO на своєму стенді. Відвідувачі виставки змогли наочно гідно оцінити якість і переваги обладнання CHIGO.

 

Провідні світові бренди щорічно вибирають виставку "Акватерм Київ" для виведення на ринок нових продуктів / рішень при цьому 96% учасників вважають цей індустріальний форум найбільш ефективним з позиції ROI. Щорічно в рамках виставки проходить більше 20 заходів і презентацій, які відвідують не менше 3 000 спеціалістів галузі, з яких 88% відповідальні або впливають на прийняття рішень, половина - власники, директори та баєри, що представляють підприємства з усіх регіонів України. Саме на "Акватерм Київ" відвідувачі першими отримують цінові пропозиції на весь майбутній сезон.