CHIGO потрапив до рейтингу "Топ-500 Найкращих брендів Китаю"

рейтинг

Нещодавно оглядовий комітет «Toп- 500 китайських брендів» склав рейтинг найкращих китайських брендів різних галузей.  Завдяки своєму потужному впливовому  бренду  та безперервній ринковій продуктивності Guangdong CHIGO Air Conditioning  Co.,Ltd. опинився в рейтингу серед найкращих компаній Китаю, які відомі на весь світ, а саме: HUAWEI, ICBC (промисловий та комерційний банк Китаю),  Alibaba, China Mobile, Sinopec і т. д.

З 2014 до 2017 року вартість бренда CHIGO зросла з 10,521 мільярдів юанів до 17,095 мільярдів юанів, що становить приблизно 62% за чотири роки. І ось нарешті CHIGO ввійшов до цього рейтингу, зайнявши 246 позицію

Відбір найкращий  500 брендів  було проведено журналом Brand Insight та більш ніж 200 релевантними місцевими установами Китаю спільно. Система оцінки включала кілька найважливіших основних досліджених індексів, таких як: дохід від операцій, прибуток від операцій, атрибути галузі, галузевий стан, історія брендів та ін..  Цей список також відповідає міжнародним стандартам оцінки брендів.

Як одна із чотирьох провідних компаній з виробництва кліматичної техніки в Китаї, компанія CHIGO твердо займає позицію лідера кондиціонерів високого класу з моменту старту нової стратегії бренду в 2014 році.

Як сказав засновник компанії CHIGO Лі Cінгао, бренд є джерелом нашої спільної праці та майбутньої долі. Продукт  – це корінь, маркетинг – це кров, а бренд – це душа. Пропонуємо разом зміцнювати високий рівень бренду та усвідомлювати трансформацію від "китайського продукту" до "китайського бренду"  та навіть до "світового бренду"!