Китайський симпозіум з кондиціонування повітря CHEAA 2018-2019 в Пекіні.

Завдяки впровадженню та активному використанню нових технологій, чіткого розуміння потреб користувачів, бренд CHIGO отримав нагороду Leader від Core Smart Cloud Technology, а його Smart King виграв Smart Star індустрії кондиціонування 2018-2019.

 

Грунтуючись на точному розумінні тенденції в галузі кондиціонування, CHIGO впроваджує нову стратегію. Починаючи зі створення першого інтелектуального хмарного кондиціонера в світі до запуску четвертого покоління Smart King в 2018 році, CHIGO продовжує розвивати й удосконалювати галузь смарт кондиціонерів. Тим часом, спираючись на «технологію інтелектуального хмарного ядра» і «платформу для великих даних Smart Cloud», кондиціонер CHIGO впроваджує інтелектуальне обслуговування, що використовується для спрощення користування кондиціонером.

 

 

 

Технологія хмарних обчислень, яка була застосована до кондиціонера CHIGO, отримала високу оцінку і 19-ю Китайську патентну нагороду за видатні досягнення - найвищу нагороду в патентній області. В майбутньому CHIGO також поступово запровадить технологію «Samrt Cloud +» у всьому світі.