Компанія CHIGO підписала угоду про співробітництво з China Mobile

 
угода
 
28 листопада 2017 року, компанія Chigo підписала офіційну угоду з China Mobile (найбільшою китайською телекомунікаційною компанією) про двохсторонню стратегічну співпрацю , щоб зібрати спільні ресурси і маркетингові дослідження для розширення ринку і просування бренду через мережі зв’язку, хмарні сервіси, що в свою чергу, сприятиме розвитку сучасної промисловості, підвищенню рівня побудови загальної мобільної екосистеми в Китаї.
 
Голова та виконавчий директор Chigo Group Li Xinghao
 
Голова та виконавчий директор Chigo Group — Li Xinghao
 
China Mobile, будучи оператором мобільного зв'язку з найбільшою кількістю клієнтів в світі, надає послуги підключення до високоякісної мережі, забезпечує відмінну якість її використання для промислових галузей, хмарні обчислення та інші технологічні інновації. Обох партнерів: і Chigo і China Mobile захоплюють можливості цифрової економіки, використання екологічних технологій, розвиток нових форм інтелектуального виробництва за рахунок активної співпраці та об’єднання ресурсів.
 
З розвитком цифрової промисловості, інтернет-індустрії, традиційна промисловість побутової техніки стикається з трансформацією та модернізацією. «Інтелектуальність» стала основною тенденцією в розвитку галузі.
 
Компанія Chigo вдосконалює технологію розумних кондиціонерів, стає центром наукових досліджень і розробок кліматичної техніки. Ще задовго до виникнення хвилі розробок інтелектуальної побутової техніки, компанія Chigo приступила до розвитку хмарних сервісів інтелектуального кондиціонування. Хмарний сервіс Chigo підключається до погодної платформи з точною інформацією про вологість повітря і використовує її для інтелектуального охолодження і осушення. Даний сервіс є в додатках Chigo, таких як: "Cloud AC" та "Wi-Fi AC", за допомогою яких можна керувати кондиціонером дистанційно. Сhigo інтегрує всі ресурси партнерів, щоб забезпечити користувачів інтелектуальними продуктами та послугами, науковими рішеннями.

Генеральний директор компанії China Mobile Чжан Йі

Генеральний директор компанії China Mobile — Чжан Йі

угода

угода