Персона року Фошанской міжнародної торгівлі

Досягнення компанії CHIGO Air Conditioning були високо оцінені муніципальним урядом міста Фошань. Кевін Сяо, генеральний директор CHIGO Overseas, був нагороджений званням «Персона року фошанской міжнародної торгівлі».

У минулому році CHIGO і його зарубіжні маркетингові представники отримали нагороду за досягнення в експортному бізнесі і творчий внесок у розвиток міжнародної торгівлі в м Фошань.

За останні роки продукти CHIGO і імідж бренду поступово стають впізнаваними серед глобальних агентів і покупців завдяки локалізованим методам маркетингу.

 

Для цього CHIGO проводив щорічні конференції дистриб'юторів в Гуанчжоу, Дубаї, Балі та інших містах, де демонстрував свою продукцію. А також спонсорував гонку NASCAR Auto Race, регату на Кубок іспанського короля і інші спортивні змагання.

 

Щоб краще реалізувати стратегію «глобалізації», CHIGO в 2013 році створював філії та бази досліджень і розробок в країнах, розташованих уздовж «Пояси і Дороги» (В'єтнам, Казахстан, Гана, США і т. Д.).

Сьогодні частка ринку CHIGO в цих країнах »досягає 10%, а продажі кондиціонерів CHIGO перевершують японські і південнокорейські бренди.