Новинки від Chigo HVAC на 124-й кантонскій ярмарці

На 124 Кантонської ярмарку в Гуанчжоу Chigo представив нове покоління VRF і міні-VRF систем. Стенд Chigo привертав увагу відвідувачів новим дизайном напольно-підстельового блоку. Дизайн не єдина перевага представленої техніки, вона також має ультратихий канальний блок, підлоговий внутрішній блок, теплообмінник з рекуперацією тепла. Продемонстрував технічний потенціал виробника високоенергоеффектівний зовнішній блок з вертикальним викидом.

 

Стенд Chigo HVAC був розділений на 3 частини: серія VRF, напівпромислова серія і серія теплових насосів.

 

Серія VRF

 

Творці нового дизайну VRF систем надихнулися дизайном вихлопних труб спорткара. Оновлений напольно-стельовий блок має ультратонкий корпус, тривимірну подачу повітря. Покупці можуть придбати його як в стандартному білому кольорі, так і в сірому.

 

Конструкція внутрішнього блоку консольного типу оптимізована для комфортного обігріву приміщення. Під час охолодження потік повітря спрямований вгору, під час обігріву - вниз.

 

Напівпромислова серія

 

У інверторному зовнішньому блоці всі технічні елементи знаходяться за акриловим склом, що дозволяє стежити за роботою кондиціонера. У цьому блоці використовується компресор Mitsubishi DC, робота якого ефективна і тиха. Конструкція трубопроводів теплообмінника підвищує ефективність теплопередачі і використання енергії.

 

Нова технологія обробки повітря підвищує енергоефективність до 18 СКЕЕ. Обсяг теплообмінника став більше, має гнучку установку - вертикальну або горизонтальну.

 

Знімна конструкція ЕРВ робить обслуговування зручним. Оптимальні розміри конструкції значно збільшують кількість вміщається товару в контейнері, що знижує транспортні витрати.

 

Серія теплових насосів

 

З моменту створення бренд Chigo HVAC вкладав багато зусиль для розвитку лабораторії, щоб поліпшити рівень контролю і тестування. Задіяв професійних японських експертів в розробках технологій. Бренд Chigo використовує сучасні виробничі лінії і обладнання для удосконалення виробництва продукції.